Produse

Drenaj

Soluţii pentru

Drenaj

Guri de vizitare pentru acoperişuri verzi

Gurile noastre de vizitare sunt fabricate din polipropilenă rezistentă la lovituri şi radiaţii UV cu capac care se deschide şi închide care asigură scurgerea apei şi curăţarea Sifoanelor din oţel inoxidabil cu grilaje şi confluenţelor pătrate pe acoperişuri verzi. Datorită formei gurilor de vizitare, razele solare nu pătrund în scurgere, eliminând astfel apariţia vegetaţiei. Capacul este aşezat pe suprafaţa interioară a gurii de vizitare, astfel se poate deschide şi închide uşor. Deschiderea şi închiderea uşoară este asigurată de o închidere din zinc turnat necasabil cu un sfert de rotaţie. Fiecare gură vizitare se poate livra şi cu înălţime individuală până la 120 cm pentru a putea fi montate exact şi livrăm şi elemente înălţătoare de 5 şi 10 cm.

Sifoane

Sifoanele noastre cu carcasă din plastic sau tablă zincată, cu grilaj rezistent la călcare, fixe sau cu înălţime variabilă de mai multe lungimi şi lăţimi asigură scurgerea eficientă a apelor de suprafaţă şi accesul şi curăţarea confluenţelor. Se pot utiliza la pavaje pentru trafic pietonal fiind de clasa de greutate A15. În cazul produselor de înălţime fixă, carcasa din plastic poate fi comandată şi cu înălţime individuală, uşurând astfel montarea.

Sifoane cu înălţime variabilă

Sifonul cu înălţime variabilă cu grilaj rezistent la călcare cu înălţime variabilă de mai multe lungimi şi lăţimi asigură scurgerea eficientă a apelor de suprafaţă şi accesul şi curăţarea confluenţelor şi se pot utiliza la pavaje pentru trafic pietonal.

Sifoanele noastre pot fi racordate la orice tip de scurgere; în cazul celor cu înălţime variabilă, scurgerile sunt protejate de moloz cu un inel in oţel perforat. Produsele sunt zincate de calitate sau pot fi comandate din oţel inoxidabil.

Contact

Scrie-ne un mail si vom raspunde in cel mai scurt timp.

Not readable? Change text. captcha txt