Produse

Straturi

Straturi pentru

Acoperişuri verzi

Stratul de protecţie împotriva rădăcinilor

Acoperişurile verzi cu plante trebuie prevăzute în fiecare cu protecţie împotriva penetrării rădăcinilor. Stratul de protecţie împotriva rădăcinilor este utilizat la acoperişuri verzi unde acoperişul poate fi acoperit dintr-o bucată fără adăugări şi suduri la rece. Dacă este nevoie de adăugări, trebuie calculată o suprapunere de minim 1,5 m. Este utilizat la amenajarea acoperişurilor verzi ulterioare, când stratul hidrofug iniţial nu este rezistent împotriva rădăcinilor. Datorită caracteristicilor anticondens şi de rezistenţă la tracţiune mari poate fi folosit şi ca strat anticondens.

Geotextil

Membrii familiei de geotextil sunt geotextile din polipropilenă cu fibre fabricate din materiale 100% sintetice prin găurire cu ace care datorită caracteristicilor lor mecanice bune pot fi utilizate foarte bine pentru sarcini de separare, filtrare, protecţie şi reţinerea apei la acoperişurile verzi. Furnizăm geotextile pentru grădini, drumuri şi diferite aplicaţii cu tratament termic.

Plăci de drenaj

Plăcile de drenaj de suprafaţă au fost concepute special pentru acoperişuri verzi; datorită capacităţii excelente de reţinere şi drenarea apei, acestea sunt soluţia ideală atât pentru acoperişurile verzi extensive cât şi cele intensive. Plăcile sunt fabricate din folie de polistiren reciclat cu rezistenţă mare la impact, cu protuberanţe în ambele părţi, într-o parte cu orificii de difuziune cu rezistenţă mare la greutate care reţin apa pluvială şi aerisesc rădăcinile plantelor. Ambele plăci de drenaj au rezistenţă mai mare la apăsare decât ale competitorilor, păstrându-şi astfel forma pe termen lung şi asigurând astfel buna funcţionare a acoperişului verde.

Contact

Scrie-ne un mail si vom raspunde in cel mai scurt timp.

Not readable? Change text. captcha txt