Produse

Separare

Sisteme de

SEPARARE

pentru acoperişuri verzi

Bordura de aluminiu pentru pietriş

Bordura de aluminiu pentru pietriş este îndoită pe cinci laturi şi este utilizată pentru delimitarea profesională şi separarea estetică ale fâşiilor de pietriş şi substrat în primul rând la acoperişuri verzi.
Borduri din metal pentru pietriş cu înălţime de 6, 9 cm respectiv 8, 12 cm pot fi amplasate pe oricare parte pentru delimitarea profesională şi separarea estetică ale fâşiilor de pietriş şi substrat în primul rând la acoperişuri verzi extensive. Acestea împiedică amestecarea diferitelor materiale şi extinderea nedorită a plantelor. Datorită elementului de îmbinare, bordurile pentru pietriş pot fi montate rapid, iar la proptirea din ambele părţi, acestea nu trebuie fixate separat. Cu ajutorul elementelor de colţ se pot realiza colţuri în aproape orice unghi rapid, simplu şi estetic. Tăierea elementelor se poate face cu foarfece. Bordurile pentru pietriş de aluminiu sunt fabricate din aluminiu de grosime 1,2 mm, fiind mai masiv decât bordurile competitorilor (0,8 respectiv 1 mm) şi oferă o soluţie mai elaborată.

Bordură flexibilă de plastic pentru pietriş

Bordura de plastic pentru pietriş este utilizată pentru delimitarea profesională şi separarea estetică ale fâşiilor de pietriş şi substrat şi realizarea diferitelor forme în grădini; este excelent şi pentru acoperişuri verzi.
Se momntează rapid şi uşor si realizează o delimitare estetica, apropare invizibilă a zonelor de gazon de celelalte zone.
Este potrivit pentru delimitarea oricăror pavaje; poate înlocui bordurile din beton.  La acoperişuri verzi se depun bordurile una după alta direct pe stratul de drenare. Dacă

Contact

Scrie-ne un mail si vom raspunde in cel mai scurt timp.

Not readable? Change text. captcha txt